Adatvédelmi és Cookie tájékoztató

Julius Meinl Hungary Kft., cégjsz: 01-09-688104, székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. (a továbbiakban: “Julius Meinl” vagy “mi”) elkötelezett a www.meinl.hu oldal látogatójának személyes adatainak megőrzéséért és védelméért.

Ez az adatvédelmi és cookie-tájékoztató segít Önnek abban, hogy megértse, mit teszünk az Öntől kapott személyes adatokkal.

Az Önről gyűjtött személyes adatok és felhasználásuk

Ha úgy dönt, hogy online kapcsolatba lép velünk az űrlapon keresztül tároljuk nevét és e-mail címét, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel. Azt is eldöntheti, hogy megadja nekünk mobil számát, ez azonban nem kötelező.

Töröljük az adatait, miután törölte a lekérdezéseit. Ha további kérdései vannak, akkor maximum 6 hónapig tartjuk az adatokat. Személyes adatait harmadik félnek nem adjuk át előzetes beleegyezése nélkül.

Cookie Irányelv

Ez a weboldal a Google Analytics szoftvert használja, amely lehetővé teszi, hogy webhelyünk böngészése alatt Önnek jó élményt tudjunk biztosítani, továbbá lehetővé teszi számunkra, honlapunk fejlesztését.

A Google Analytics az úgynevezett cookie-kat használja.

Mik azok a cookie-k?

A cookie egy kis szöveges fájl, amelyet egy webhely elment a számítógépen vagy a mobileszközön amikor Ön meglátogatja. Lehetővé teszi, hogy a webhely emlékezzen az Ön műveleteire és preferenciáira (például a bejelentkezéshez, a nyelvhez, a betűmérethez és egyéb megjelenítési beállításokhoz) egy bizonyos időtartam alatt, így nem kell újra belépnie, amikor visszatér az oldalra, vagy böngészhet egyik oldalról a másikra.

Hogyan használjuk a cookie-kat?

Ez a weboldal a Google Analytics, a Google, Inc. (a továbbiakban: Google) webes elemzési szolgáltatását használja. A Google Analytics “cookie-kat” használ, amelyek szöveges fájlokat helyeznek el a számítógépére, hogy segítsen a webhelynek elemezni, hogy a látogatók hogyan használják a webhelyet. A cookie által az e weboldal használatával kapcsolatos információkat rendszerint az USA-ban lévő kiszolgálón továbbítják és tárolják a Google-on. Az IP elrejtés (“maszkolás”) aktiválva van ezen a weboldalon, (azonban) ha Ön az Európai Unió valamely tagállamában vagy az Európai Gazdasági Térség (EGT) megállapodásban részes másik államban található, akkor az IP-címe egy részét először a Google elrejti (“maszkolja”), a teljes IP-címet csak kivételes esetekben továbbítják a Google USA szerverére.

A Google ezt az információt felhasználja a weboldal üzemeltetőjének nevében annak érdekében, hogy értékelje a weboldal használatát, készítsen jelentéseket a weboldal tevékenységéről, és biztosítsa a weboldal üzemeltetőjének a weboldal tevékenységével és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatásokat. A böngésző által a Google Analytics által továbbított IP-cím nem lesz társítva a Google által tárolt egyéb adatokkal. Elutasíthatja a cookie-k használatát a megfelelő beállítások kiválasztásával a böngészőben; vegye figyelembe azonban, hogy ha ezt megteszi, előfordulhat, hogy nem tudja használni a webhely teljes funkcióját. A Google megakadályozhatja, hogy a cookie által generált adatokat a weboldal használatával (beleértve az IP-címét), valamint az adatok Google által történő feldolgozásával lefoglalja a Google által rendelkezésre bocsátott böngésző-bővítmény letöltésével és telepítésével.

Milyen cookie-kat használ a Google Analytics?

Google Analytics pl. a következő cookie-kat használja:

(Cookie név: meghatározás)

_ga: A felhasználók megkülönböztetésére használatos..

_gid: A felhasználók megkülönböztetésére használatos.

_gat: Az elemzési adatok rögzítése során esetlegesen felmerülő túlterhelés elkerülésére használatos.

Google Analytics úgynevezett teljesítmény cookie-t használ:

__utma: Felhasználók és munkamenetek megkülönböztetésére szolgál. A cookie a javascript könyvtár végrehajtásakor jön létre, ha nincs létező __utma cookie. A cookie a Google Analytics felé történő minden egyes adatküldés alkalmával frissül.

__utmt: Az elemzési adatok rögzítése során esetlegesen felmerülő túlterhelés elkerülésére használatos.

__utmb: Új munkamenetek/ látogatások meghatározására szolgál. A cookie a javascript könyvtár végrehajtásakor jön létre, ha nincs létező __utmb cookie. A cookie a Google Analytics felé történő minden egyes adatküldés alkalmával frissül.
__utmz: Azt a forgalmi forrást vagy kampányt tárolja, amely magyarázatot ad arra, hogy a felhasználó hogyan jutott el az adott honlapra. A cookie a javascript könyvtár végrehajtásakor jön létre, és a Google Analytics felé történő minden egyes adatküldés alkalmával frissül.

A Google Analytics által használt cookie-k átfogó listája a következő címen érhető el:: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Hogyan tilthatom le / engedélyezhetem a cookie-kat?

Beállíthatja vagy elutasíthatja a cookie-kat a böngésző beállításainak módosításával. Lehet, hogy nem tudja használni az oldalunk összes interaktív funkcióját, ha a sütik letiltásra kerülnek.

A cookie-k kezelésének számos módja létezik. Kérjük, olvassa el a böngészője utasításait vagy a súgó képernyőjét, ha többet szeretne tudni ezekről a funkciókról.

Például az Internet Explorerben például az Eszközök / Internet opciók / Biztonsági és adatvédelmi lapok segítségével változtathatja a böngészőt az elvárásokhoz. Ha különböző helyeken különböző számítógépeket használ, biztosítania kell, hogy minden böngésző beállítása megfeleljen a cookie-beállításoknak.

Ha nem a Microsoft Windows Intézőt használja, akkor a “Súgó” funkcióban válassza ki a “cookie-kat” annak érdekében, hogy hol találja meg az Ön cookie-mappáját.

Ezen a webhelyen található cookie-kat könnyen elfogadhatja vagy elutasíthatja az alábbi linkek egyikével: Elfogadom a cookie-kat / Elutasítom a cookie-kat.

Személyes adatokkal kapcsolatos jogai

Önnek joga van :

(i) megtekinteni az Önről tárolt személyes adatokat és másolatot kapni erről;
(ii) kérheti tőlünk, hogy tegyünk meg minden szükséges módosítást annak érdekében, hogy pontosak és naprakészek legyenek adatai, illetve kérheti hogy töröljük az Önnel kapcsolatos személyes adatokat;
(iii) tájékoztatni minket, ha korlátozni akarja az adatfeldolgozást vagy kifogásolni az Önnel kapcsolatos személyes adatok feldolgozását;
(iv) bármikor és díjmentesen visszavonni hozzájárulását az adatok feldolgozásához anélkül, hogy ez befolyásolná az adatfeldolgozás jogszerűségét;
(v) panaszt nyújtani be a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz. További információért keresse fel a https://naih.hu/ weboldalt.

Internetes átutalások és felelősséget kizáró nyilatkozat

Mivel a Julius Meinl ésszerű intézkedéseket alkalmaz a vírusok és más káros összetevők elleni védekezésben, az internet jellege olyan, hogy lehetetlen biztosítani, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes legyen, vagy hogy ez a weboldal, annak szerverei vagy az általunk küldött e-mailek ne tartalmazzanak vírusokat vagy más káros összetevőket.

Más weboldalak

Weboldalunk olyan linkeket tartalmaz más webhelyekhez, amelyek nem tartoznak ellenőrzésünk alá, és nem tartoznak ezen adatvédelmi és cookie hirdetmény hatálya alá. Ha más webhelyet használ a megadott hivatkozásokon keresztül, akkor ezeken a webhelyek üzemeltetői információkat gyűjthetnek Önről, amelyeket az általuk alkalmazott adatvédelmi irányelveknek megfelelően használnak, ami eltérhet a miénktől. Nem vállalunk semmilyen felelősséget ezen webhelyek személyes adat kezeléséért vagy feldolgozásáért. Javasoljuk, hogy olvassa el az adatvédelmi és cookie-hirdetményeket, szerződéses feltételeket, mielőtt bármilyen kapcsolt vagy hivatkozott honlapra belép és személyes információkat ad meg egy ilyen harmadik fél weboldalak.

Az Adatvédelmi és Cookie irányelvek módosítása

Kérjük, ellenőrizze az Adatvédelmi és cookie- beállításokat rendszeresen, hogy értesüljön a változásokról. A beállítások változtatási jogát fenntartjuk, azonban a változást követően legalább 30 napig tájékoztatjuk Önt ezekről ezen a weboldalon, és szükséges esetben e-mailen értesítjük.

Ha további kérdései vannak a személyes adatai feldolgozásával kapcsolatban, vagy ha más módon segítünk, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Az alábbi elérhetőségeken érhet el minket:

Julius Meinl Hungary Kft.

Budafoki út 187 – 189.

1117 Budapest, Magyarország

Telefonszám: +36 1 225 13 36

Email: ism.hu@meinl.group

Május 2018

Ez az oldal cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon. Tudjon meg többet a cookie-k használatáról és a beállítások módosításáról. Adatvédelmi irányelvek Elutasítom a cookie-kat

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close