Oznámenie o ochrane osobných údajov a súboroch Cookies

Julius Meinl Coffee Intl., a. s., Strakonická 1199/2d, 150 00 Praha 5, ICO 27124452, DIC CZ27124452, (ďalej len „Julius Meinl“ alebo „spoločnosť“) sa zaväzuje chrániť súkromie všetkých návštevníkov na internetovej stránke www.meinlcoffee.com/cz/ a chrániť akékoľvek osobné údaje, ktoré na stránke spoločnosti návštevník poskytne.

Spoločnosť poskytuje toto oznámenie o ochrane osobných údajov a súboroch Cookie, aby sme vám pomohli objasniť, ako nakladáme s osobnými údajmi, ktoré od vás získavame.

Zozbieranie a použitie vašich osobných údajov

Ak sa rozhodnete použiť náš online formulár, je potrebné poskytnúť spoločnosti vaše meno a e-mailovú adresu, aby sme vás mohli kontaktovať. Môžete nám taktiež poskytnúť vaše telefónne číslo, aj keď táto položka nie je povinná.

Po vyriešení vašich otázok a požiadaviek vaše údaje vymažeme. Ak budete mať ďalšie otázky, budeme vaše údaje uchovávať pod dobu maximálne 6 nasledujúcich mesiacov. Vaše osobné údaje nebudeme prenášať na tretie strany bez vášho predchádzajúceho súhlasu.

Zásady používania súborov Cookie

Táto internetová stránka používa softvér Google Analytics, ktorý pomáha spoločnosti poskytovať jednoduché a efektívne prehliadanie a umožňuje vylepšovanie internetovej stránky.

Softvér Google Analytics taktiež využíva tzv. cookies.

Čo sú súbory Cookie?

Cookie je malý textový súbor, ktorý webové stránky ukladajú na vašom počítači alebo mobilnom zariadení vždy keď navštívite stránku. Umožňuje webovým lokalitám zapamätať si vaše akcie a predvoľby (napríklad prihlasovacie údaje, jazyk, veľkosť písma a iné predvoľby zobrazenia) počas určitého časového obdobia, takže ich nemusíte opakovať, kedykoľvek sa vrátite na stránku alebo prehliadate z jednej internetovej stánky na druhú.

Ako naša spoločnosť využíva Cookie?

Táto internetová stránka používa Google Analytics, internetovú analytickú službu poskytovanú spoločnosťou Google, Inc. (‚Google‘). Google Analytics používa súbory ‚cookies‘, ktoré predstavujú textové súbory uložené do vášho počítača, aby umožnili internetovej stránke analyzovať, ako návštevníci používajú internetovú stránku. Informácie generované súborom cookie o vašom používaní internetových stránok budú všeobecne odosielané a uložené spoločnosťou Google na server v USA. Na tejto internetovej stránke bola aktivovaná IP anonymizácia (‚maskovanie‘), ak sa však nachádzate v jednom z členských štátov Európskej únie alebo v akomkoľvek štáte, ktorý je stranou  dohody o Európskom hospodárskom priestore, vaša IP adresa bude najprv skrátená spoločnosťou Google, pričom celá IP adresa bude prenesená na Google server v USA iba vo výnimočných prípadoch pred jej skrátením. Spoločnosť Google použije tieto informácie v mene prevádzkovateľa tejto internetovej stránky na účely hodnotenia vášho používania webových stránok, zostavovania prehľadov o aktivite internetových stránok a poskytovania prevádzkovateľa internetovej stránky s ďalšími službami súvisiacimi s aktivitou internetovej stránky a používaním internetu. Prenesená IP adresa z vášho prehliadača službou Google Analytics nebude priradená k žiadnym iným údajom, ktoré má spoločnosť Google k dispozícii. Môžete odmietnuť používanie súborov cookie výberom príslušných nastavení v prehliadači; upozorňujeme však, že ak to urobíte, nebudete mať možnosť využiť plnú funkčnosť tejto internetovej stránky. Môžete taktiež zabrániť tomu, aby spoločnosť Google zaznamenávala údaje generované súbormi cookie o vašom používaní internetovej stránky (vrátane IP adresy), ako aj  spracovávaniu týchto údajov spoločnosťou Google stiahnutím a inštaláciou plug-in prehliadača sprístupneného spoločnosťou Google.

Aké súbory cookie používa Google Analytics?

Google Analytics používa napríklad nasledujúce súbory cookies:

(Názov Cookie: Popis)

_ga: Používa sa na rozlíšenie užívateľov.

_gid: Používa sa na rozlíšenie užívateľov.

_gat: Používa sa na regulovanie miery požiadaviek.

Google Analytics taktiež používa tzv. performance cookies:

_utma: Používa sa na rozlíšenie používateľov a relácií. Súbor cookie sa aktualizuje pri každom odosielaní údajov do služby Google Analytics.
__utmt: Používa sa na regulovanie miery požiadaviek.

__utmb: Používa sa na určenie nových relácií / návštev. Súbor cookie sa aktualizuje pri každom odosielaní údajov do služby Google Analytics.

__utmz: Uloží zdroj alebo operáciu návštevnosti, ktorá vysvetľuje, ako  sa používateľ prihlásil na danú internetovú stránku.

Podrobný zoznam súborov cookie, ktoré používa služba Google Analytics, nájdete na stránke: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Ako môžem zablokovať/povoliť súbory cookies?

Máte možnosť povoliť alebo zablokovať súbory cookie úpravou nastavení v prehliadači. V prípade zablokovania súborov cookie však nebudete môcť používať všetky interaktívne funkcie našej stránky.

Existuje niekoľko spôsobov, ako spravovať súbory cookie. Prečítajte si viac informácií o týchto funkciách v pokynoch prehliadača alebo v Pomocníkovi. V programe Internet Explorer môžete napríklad prejsť na voľbu Nástroje / Internet / Záložky zabezpečenia a ochrany osobných údajov, aby ste prispôsobili prehliadač vašim preferenciám. Ak používate rôzne počítače na rôznych počítačoch, budete musieť zabezpečiť, aby bol každý prehliadač prispôsobený vašim predvoľbám cookie.

Ak nepoužívate prehľadávač Microsoft Windows Explorer, mali by ste vybrať „cookies“ vo funkcii „Help“, kde nájdete informácie o tom, ako nájsť súbory cookies.

Na tejto stránke môžete súbory cookies jednoducho prijať/odmietnuť výberom jedného z nasledujúcich odkazov: Súhlasím s používaním cookies / Nesúhlasím s používaním cookies

Vaše práva týkajúce sa osobných údajov

Máte právo:

(i) na zobrazenie vašich osobných údajov a požiadať o kópiu;
(ii) požiadať nás o vykonanie akýchkoľvek potrebných zmien, aby sme zabezpečili ich presnosť a aktuálnosť, alebo o vymazanie osobných údajov, ktoré o vás uchovávame
(iii) informovať nás o tom, či si prajete obmedziť spracovanie údajov alebo odmietnuť spracovanie osobných údajov, ktoré o vás uchovávame
(iv) odvolať svoj súhlas so spracovaním údajov kedykoľvek a bezplatne bez toho, aby ste ovplyvnili zákonnosť spracovania na základe súhlasu pred odvolaním
(v)  podať sťažnosť Úřadu pro ochranu osobních údajů. Viac informácií nájdete na internetovej stránke https://www.uoou.cz/

Prevody a odvolania na základe Internetu

Nakoľko spoločnosť Julius Meinl využíva primerané opatrenia na ochranu proti vírusom a     iným škodlivým komponentom, podstata internetu je taká, že je nemožné zabezpečiť nepretržitý a bezchybný prístup na internetovú stránku, alebo že táto internetová stránka, jej server alebo e-maily, ktoré odosielame, budú bez vírusov alebo iných škodlivých komponentov.

Iné internetové stránky

Naša webová stránka obsahuje odkazy na iné internetové stránky, ktoré sú mimo našej kontroly, a na ktoré sa nevzťahuje toto upozornenie o ochrane osobných údajov a súboroch cookie. Ak pristupujete k iným stránkam pomocou poskytnutých odkazov, operátori týchto stránok od vás môžu odoberať informácie, ktoré budú používať v súlade s ich Zásadami ochrany osobných údajov a ktoré sa môžu líšiť od našich. Nenesieme žiadnu zodpovednosť a neručíme za ich pravidlá alebo spracovávanie vašich osobných údajov. Odporúčame, aby ste si riadne preštudovali upozornenia o ochrane osobných údajov a súboroch cookies, a podmienky všetkých prepojených, odkazovaných alebo paralelných internetových stránok ktoré navštívite, skôr než odošlete akékoľvek osobné údaje na takéto internetové stránky tretích strán.

Ako dôjde k zmene týchto zásad ochrany súkromia a súborov Cookies

Pravidelne kontrolujte Oznámenie o ochrane osobných údajov a súboroch Cookie, ak si prajete byť informovaní o akýchkoľvek zmenách. Aj keď si vyhradzujeme právo na zmenu alebo doplnenie týchto zásad, o akýchkoľvek významných zmenách vás upozorníme na tejto internetovej stránke najmenej 30 dní po zmene a podľa potreby prostredníctvom e-mailovej notifikácie.

Ak máte ďalšie otázky týkajúce sa spracovania vašich osobných údajov alebo ak vám budeme môcť byť iným spôsobom užitoční, neváhajte nás kontaktovať. Môžete nás kontaktovať pomocou kontaktných údajov uvedených nižšie:

Julius Meinl Coffee Intl., a. s.
Strakonická 1199/2d
150 00  Praha 5, Česká Republika
Telefónne číslo: +420 608 435 372
E-mail: info@meinlkava.cz

 Máj 2018

Tato stránka používa soubory cookies pro její lepší přohlížení. Zjistíte více o tom, jako používame soubory cookies a jak můžete změnit jich nastavení. Ochrana osobních údajů Nesouhlasím s používaním cookies

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close