Политика за поверителност и политика на бисквитките (cookies)

„ЮЛИУС МАЙНЛ БЪЛГАРИЯ“ ООД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1113, р-н Изгрев, жк Изток, ул. Райко Алексиев 1, бл. 44, вх. Б, вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК BG 204645395,  представлявано от Радостина Иванова Илиева – Методиева – управител, наричано по-долу за краткост „Julius Meinl“ или „ние“), се ангажира да запази поверителността на всички посетители на www.meinlcoffee.com/bg и да защити всички лични данни, които можете да ни предоставите.

Настоящата политика за поверителност и бисквитки цели да Ви помогнем да разберете какво правим с всички лични данни, които получаваме от Вас.

Личните данни, които събираме от Вас, и използването им

Ако решите да използвате нашия онлайн формуляр, за да се свържете с нас, ще са ни необходими Вашето име и e-mail адрес, за да можем да се свържем с Вас. Можете също да решите да ни предоставите мобилния си номер, но това не е задължително поле.

Ще изтрием данните Ви, след като отговорим на запитването Ви. Ако имате последващи въпроси, ние ще запазим Вашите данни за максимум 6 месеца. Вашите лични данни няма да бъдат прехвърляни на трети лица без предварителното Ви съгласие.

Политика за „бисквитки“

Този уебсайт използва софтуер на Google Analytics, който ни помага да Ви предоставим добро потребителско преживяване и да подобряваме страницата си.

Google Analytics използва така наречените „бисквитки“.

Какво представляват „бисквитките“?

„Бисквитките“ са малки текстови файлове, които уебсайтът може да запише на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате страница или сайт.  „Бисквитката“ помага на сайта да запомни Вашите действия и предпочитания (като потребителско име и парола, език, размер на шрифта и други предпочитания за показване), така че да не се налага да ги въвеждате при следващо посещение или при преминаване от една страница към друга.

Как използваме „бисквитки“?

Този сайт използва Google Analytics, уеб услуга за анализ, предоставена от Google, Inc. (‘Google’). Google Analytics използва „бисквитки“, които са текстови файлове,

позволяващи да се идентифицира устройството на потребителя и правилното поведение на дадена уеб страница. Информацията, генерирана от „бисквитките“ за Вашето потребление на сайта обикновено се прехвърлят и съхраняват от Google на сървър в САЩ.

На нашия уебсайт е активирана анонимност („masking“), но ако сте на територията на държава-членка на Европейския съюз или в друга държава, която е страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство (ЕИП), Вашият IP адрес първо ще бъде съкратен от Google, като пълният IP адрес се предава само на сървър на Google в САЩ в изключителни случаи, преди да бъде съкратен там.

Google ще използва тази информация от името на оператора на този уебсайт за целите на оценката на използването му, съставянето на отчети за дейността на уебсайта и предоставянето на оператора му с други услуги, свързани с дейността на уебсайта и използването на интернет.  IP адресът, предаван от Вашия браузър към Google Analytics, няма да бъде свързан с други данни, съхранявани от Google. Можете да откажете използването на „бисквитки“, като изберете подходящите настройки в браузъра си; обаче, имайте предвид, че ако го направите, може да не успеете да използвате пълната функционалност на този уебсайт.

Можете също да спрете Google да приеме генерираните от „бисквитката“ данни за използването на уебсайта (включително IP адреса Ви), както и обработката на тези данни от Google, като изтеглите и инсталирате приставката за браузър , предоставена от Google.

Какви „бисквитки“ използва Google Analytics?

Примери за използвани от Google Analytics „бисквитки“ са:

(Наименование: Описание)

_ga: Използва се за разграничаване на потребителите.

_gid: Използва се за разграничаване на потребителите.

_gat: Използва се за роследяване честотата на заявките към сървърите.

Google Analytics също така използва така наречените „бисквитки“за ефективност:

_utma: Използва се за разграничаване на потребители и сесии. Бисквитката се актуализира всеки път, когато данните се изпращат на Google Analytics.

__utmt: Използва се за роследяване честотата на заявките към сървърите.

__utmb: Използва се за определяне на нови сесии / посещения. Бисквитката се актуализира при всяко изпращане на данни на Google Analytics.

__utmz: Съхранява източника на трафик или кампанията, която обяснява как потребителят е стигнал до сайта.

За изчерпателен списък на всички „бисквитки“, използвани от Google Analytics, можете да посетите: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Как да включите/изключите „бисквитките“?

Имате право да приемете или отхвърлите използването на „бисквитки“ чрез промяна в настройките на Вашия браузър.  Моля да запомните, че ако решите да спрете „бисквитките“, някои интерактивни секции от нашия сайт може да не работят правилно.

Има няколко начина за управление на „бисквитките“. Моля, обърнете се към инструкциите на Вашия браузър или екрана с помощ, за да научите повече за тези функции. Например в Internet Explorer можете да отидете на опциите Инструменти / Интернет / Защита и Поверителност, за да приспособите браузера към Вашите очаквания. Ако използвате различни компютри на различни места, ще трябва да се уверите, че всеки браузър е настроен според вашите предпочитания за „бисквитки“.

Ако не използвате Microsoft Windows Explorer, трябва да изберете „бисквитки“ във функцията „Помощ“ за информация къде да намерите папката „бисквитки“.

Можете лесно да приемате или отхвърляте „бисквитките“ на този сайт, като изберете една от следните връзки: Приемам използването на „бисквитки“ / Отказвам използването на „бисквитки“

Вашите права по отношение на личните данни

Имате право:

(i) да видите личните данни, които съхраняваме за Вас, и да получите копие;

(ii) да ни помолите да направим всички необходими промени, за да гарантираме, че информацията е точна и актуална, или да изтрием личните данни, които държим за Вас.

(iii) да ни информирате дали искате да ограничите обработката на данни или да възразете срещу обработката на лични данни, които държим за Вас

(iv) да оттеглите Вашето съгласие за обработка на данни по всяко време и безплатно, без да се засяга законосъобразността на обработката въз основа на съгласие преди оттеглянето

v) да подаде жалба пред Комисията за защита на личните данни. Посетете cpdp.bg за допълнителна информация.

Интернет свързаност и непоемане на отговорност

Julius Meinl използва разумни мерки за защита срещу вируси и други вредни компоненти, но естеството на интернет е такова, че е невъзможно да се гарантира, че достъпът до уебсайта ще бъде непрекъснат или без грешки или че този уебсайт, неговите сървъри или имейлите, които могат да се изпращат от нас, са без вируси или други вредни компоненти.

Други сайтове

Нашият уебсайт съдържа линкове към други сайтове, които са извън нашия контрол и не са покрити от настоящия документ. Ако достъпите сайт чрез предоставените линкове, операторите на тези сайтове могат да събират информация от Вас, която ще бъде използвана от тях в съответствие с техните Политика за поверителност, които могат да се различават от нашите. Ние не поемаме никаква отговорност за техните правила или обработка на Вашите лични данни. Препоръчваме Ви да прочетете известията за неприкосновеността на личния живот и „бисквитките“ и условията и условията на всички свързани, свързани или взаимодействащи уебсайтове, които въвеждате, преди да изпратите лични данни на тези уебсайтове на трети страни.

Как ще се правят промени в тази Политика за поверителност и правилата за "бисквитките"

Моля, проверявайте периодично това известие за поверителност и бисквитки, за да сте информирани за всички промени. Въпреки че си запазваме правото да променяме или допълним тези правила, ние ще Ви уведомим на този уебсайт за всякакви важни промени в продължение на най-малко 30 дни след промяната и, където е уместно, чрез известие по имейл.

Ако имате допълнителни въпроси относно обработката на Вашите лични данни или ако можем да бъдем полезни по някакъв друг начин, моля не се колебайте да се свържете с нас. Можете да се свържете с нас чрез информацията за контакт, предоставена по-долу:

 Юлиус Майнл България“ ООД
гр. София 1113, р-н Изгрев, жк Изток,
ул. Райко Алексиев 1, бл. 44, вх. Б
Telefonnummer: +359 700 10 886
Email: ism.bg@meinl.group

May 2018

Този сайт използва "бисквитки", за да ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Научете повече за това как ги използваме и как можете да промените настройките си. Политика за поверителност Не се съгласявам

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close